Browsing Archive: November, 2019

Coop Pank gör en IPO på Nasdaq Tallin

Posted by Redaktionen on Saturday, November 23, 2019, In : Notering 
Den estniska banken Coop Pank gör en IPO och noterar sig på Nasdaq Tallin. Det verkar inte gå att delta i erbjudandet om man inte har en depå i en estnisk bank, men klart intressant med en ny nischbank på andra sidan Östersjön. Får se vad som händer med aktiekursen efter att handeln inletts, kanske kan man köpa då.


Continue reading ...
 

När är det dags för 24Storage IPO?

Posted by Redaktionen on Monday, November 18, 2019, In : Notering 
När är det egentligen dags för 24Storage IPO? Self storage-företaget har varit relativt tydliga med att de ska börsnotera och det är många som är sugna på att få investera. I denna nollräntemiljö känns denna typ av verksamhet extra intressant. Det är ju redan många välkända namn som har investerat i 24Storage.



Continue reading ...
 

Astralis Group gör en IPO på First North i Danmark

Posted by Redaktionen on Monday, November 18, 2019, In : Notering 
Astralis Group som är verksamma inom esport ska göra en IPO på Nasdaq First North i Danmark. Det var en klar överraskning, hade aldrig hört talas om bolaget innan. Det inte heller något pyttebolag, utan pre-money-värderingen är 358 miljoner danska kronor och bolaget vill ha in 150 miljoner danska kronor. Teckningsperioden startade idag och själva listningen ska ske den 9 december.



Continue reading ...
 

Kollect on Demand ska göra en IPO på Nasdaq First North

Posted by Redaktionen on Sunday, November 17, 2019, In : Notering 
Kollect on Demand ska göra en IPO på Nasdaq First North, det är nästa bolag från Irland att göra entré i Stockholm. Bolaget sammanför de som vill bli av med avfall med företag som tar han om avfall. Det är ens startup med en marknadsplats på internet. Det ska bli intressant att se hur aktierna och företaget är värderat i nyemissionen inför noteringen.



Continue reading ...
 

OxThera planerar att göra en börsnotering

Posted by Redaktionen on Thursday, November 7, 2019, In : Notering 
OxThera berättade i juni att de planerar för en börsnotering på Nasdaq Stockholm under 2019. Nu kom precis ett pressmeddelande om att de presenterar fullständiga tvåårsdata för Oxabact. Det låter som positiva resultat, men vi har ingen djupare kunskap kring att tolka pressmeddelanden från medicinska studier, för det gäller att veta vad man letar efter för att tolka rätt. Men de ska presentera resultaten på kongressen Kidney Week 2019 och det hade man väl knappast gjort om det ...
Continue reading ...
 
 

Nyemission & Börsnotering


Aktuell information om aktier, investeringar, nyemissioner och börsnoteringar.