Browsing Archive: January, 2020

Då var det dags för Stayble Therapeutics IPO

Posted by Redaktionen on Thursday, January 30, 2020, In : Notering 
Nu är det dags för Stayble Therapeutics IPO. Företaget gör en IPO på 35 miljoner kronor till en värdering på 50 miljoner och listar sig sedan på Nasdaq First North den 9 mars 2020. Själva verksamheten är spännande för man har någon form av injektionsbaserad behandling för folk som har kronisk ryggsmärta på grund av att diskarna förslitits. Hur mycket bättre skulle inte livet bli för många med detta! Men som alltid, det är en viss sträcka till färdig produkt/lösning. Me...
Continue reading ...
 

Medtech-företaget Monivent ska göra en IPO på Spotlight

Posted by Redaktionen on Thursday, January 16, 2020, In : Notering 
Monivent, ett medtech-bolag, meddelade idag att de ska göra en IPO på Spotlight under detta kvartal. 19,7 miljoner kronor i nytt kapital ska man då ta in och det medföljer även teckningsoptioner som gör att bolaget kan få ytterligare pengar längre fram.

Monivent är verksamt inom att hjälpa nyfödda som behöver andningsstöd. I pressmeddelandet som gick ut framgick ingen värdering eller pris per aktie, men det kan inte vara allt för långt bort innan den informationen släpps.



Continue reading ...
 

Kryptovaluta-företaget Goobit Group gör en IPO

Posted by Redaktionen on Thursday, January 16, 2020, In : Notering 
Goobit Group, mest känt för sin tjänst BTCX, ska göra en IPO under våren 2020. BTCX är inte en marknadsplats för kryptovaluta (tänk Bitcoin, Ether) utan köper och säljer själva av och från kunderna, dvs samma affärsmodell som en valutaväxlare som Forex eller någon annan av butikerna man kan se på stan.

Goobit har precis tagit in 15 miljoner kronor, men en noteringsemission ska alltså också göras. Ska bli intressant att läsa mer om bolaget, vad har man för planer, för BTCX...
Continue reading ...
 
 

Nyemission & Börsnotering


Aktuell information om aktier, investeringar, nyemissioner och börsnoteringar.