Hinduja Bank

Hinduja Bank etablerades 1994 som en Schweizisk bankinstitution, en vidareutveckling av företaget som erbjudit finansiella kapitalförvaltningstjänster sedan 1978. Hindujas affärsmodell baserar sig på att erbjuda både mycket förmögna privatpersoner och institutioner innovativa lösningar inom förmögenhetsförvaltning, rådgivning inom trade finance och att agera rådgivare åt företag.

Huvudkontoret finns i Geneve, Schweiz. Hinduja har ytterligare kontor i Zurich, Lucerne, Basel och St Margrethen. Samt utanför Schweiz i Dubai, London, Paris, New York och Mauritius. Banken kan erbjuda sina kunder persnoligt anpassade tjänster och det bästa av schweiziskt banktradition, med lokal närvaro och internationell kunskap. Banken regleras av den Schweiziska finansinspektionen.

Hinduja Bank ingår i Hinduja Group, en av Asiens främsta konglomerat, och erbjuder ett brett utbud av investeringsmöjligheter, både från den privata och publika marknaden. Hinduja Bank är förstahandsvalet för investerare som söker en erfaren och dynamisk partner som kan erbjuda det bästa av både öst och väst.