Browsing Archive: August, 2010

Dokumentärfilmer om aktier och investeringar

Posted by Redaktionen on Friday, August 27, 2010, In : Film 
Nu har vi släppt vår första filmguide till dokumentärer om aktier och investeringar. Du kan lära dig mer om naken blankning, en dokumentär producerad av Bloomberg. Lära dig allt om Warren Buffet, den mest framgångsrika investeraren i världen. Och förstå vad som hände när ett av världens mest hyllade företag, Enron, slutade med en präktig skandal och USAs största företagskonkurs genom tiderna.

Continue reading ...
 

Deutsche Banken

Posted by Redaktionen on Tuesday, August 24, 2010, In : Jobb 
Deutsche Banken är en internationell storbank med som finns i Europa, USA, Asien och emerging markets. Huvudkontoret ligger i Frankfurt, men banken har sedan omkring tio år en prominent närvaro i flera av världens viktagste finanscentrum, så som London City.

Deutsche Bank är strukturerad i ett antal olika affärsområden. Om du är intresserad av att veta mer om banken så kan vi rekommendera AlltOmMarknaden.se's information om banken. Där hittar du även videos som är intressanta för...
Continue reading ...
 

LBM Group gör en nyemission och börsnotering

Posted by Redaktionen on Tuesday, August 17, 2010, In : Nyemission 
Nu är det dags för ett nytt svenskt varumärkesbolag att ta steget ut på den internationella marknaden och göra en börsnotering på Aktietorget. Ute i världen är Sverige känt för starka varumärken som till exempel Volvo, IKEA, Absolut Vodka, Björn Borg och Peak Performance. Listan kan göras lång och den blir sannolikt ännu längre i framtiden.

LBM Group AB, eller Lifestyle Brand Management som bolaget heter, tar nu steget till listning på Aktietorget och kommer redan till våren...
Continue reading ...
 
 

Nyemission & Börsnotering


Aktuell information om aktier, investeringar, nyemissioner och börsnoteringar.