Browsing Archive: May, 2011

Lär dig hur optioner fungerar

Posted by Redaktionen on Tuesday, May 24, 2011, In : Aktier 


En video-serie som förklarar hur optioner fungerar. Genomgångar av köpoptioner, blankning, säljoptioner, put-call parity, arbitrage, att ställa ut optioner och payoff-diagram över värdeutvecklingen mm. 2-4 minuter per video.


Lär dig hur optioner fungerar på AlltOmMarknaden


Continue reading ...
 

Prolight Diagnostics ser intressant ut

Posted by Redaktionen on Sunday, May 22, 2011, In : Nyemission 

Prolight Diagnostics är ett spännande företag som har ett diagnosstöd som på fem till sju minuter ger svar på om en patient har drabbats av hjärtinfarkt eller inte. Och det är bara ett användningsområde av företagets teknologi. Proof of Principle har uppnåtts.

Företaget gör just nu en nyemission och värderingen är tilltalande. Man har lämnat mycket uppsida till oss investerare. Villkor för nyemissionen finns här. 6 juli 2011 listas Prolight på Aktietorget.En investering ska...
Continue reading ...
 

Moberg Derma - Vad säger analytikerna?

Posted by Redaktionen on Sunday, May 15, 2011, In : Nyemission 

Moberg Derma planerar en notering på Stockholmsbörsen den 26 maj. Inför noteringen gör företaget en nyemission till kursen 29 kr, med teckningsperioden 2-18 maj.


Det har hittills kommmit tre analyser av Moberg Dermas erbjudandet att köpa aktier i deras nyemission. Veckans Affärer rekommenderar att man inte tecknar sig, medans både Redeye och Börsveckan rekommenderar köp.

Läs vår sammanställning över vad analytikerna säger. Du kan där även se en video där företagets VD present...

Continue reading ...
 
 

Nyemission & Börsnotering


Aktuell information om aktier, investeringar, nyemissioner och börsnoteringar.