Browsing Archive: October, 2012

Zinzino-aktien en kursraket

Posted by Redaktionen on Thursday, October 25, 2012, In : Aktier 
Zinzino är ett direkthandelsföretag som säljer en kaffemaskin och tillhörande kaffekapslar. Zinzino-aktien är noterad på Aktietorget sedan 2010 och har haft en ganska lugn tillvaro. Men sedan några veckor tillbaka har Zinzino-aktien rusat i höjden. Aktien har gått upp runt 1000 % i år, där den största uppgången har skett de senaste veckorna.


Företagets försäljning stiger och verksamheten sprider sig till allt fler länder. Men frågan är om inte värderingen på aktien har spr...
Continue reading ...
 

Sigma presenterar sin kvartalsrapport

Posted by Redaktionen on Wednesday, October 24, 2012, In : Intervju 
Håkan Karlsson, VD för Sigma, presenterar kvartalsrapporten för tredje kvartalet 2012 tillsammans med Lars Sundqvist, företagets finanschef. Igår hade vi en videointervju med Transmode. Denna video med Sigma är inte en intervju utan VD och finanschef presenterar bolagets rapport på egen hand.

 
Continue reading ...
 

Transmode en bra aktie - Karl Thedéen svarar på frågor

Posted by Redaktionen on Tuesday, October 23, 2012, In : Intervju 
Transmode är en riktigt bra aktie. Företaget har precis levererat ett bra tredje kvartal, som föregicks av ett ganska bra kvartal. Här intervjuas VD Karl Thedéen om hur kvartalet varit och får även frågor och ger svar på hur framtiden för bolaget ser ut. Verkligen roligt att se hur Transmode utvecklas så här i halvsega ekonomiska tider.

 
Continue reading ...
 

Fastighetsbolaget Norywe Real Estate Ltd planerar en börsnotering

Posted by Redaktionen on Sunday, October 21, 2012, In : Notering 
Fastighetsbolaget Norywe Real Estate Ltd har som strategi att köpa och förvalta fastigheter, med fokus på bostadsfastigheter i främst små- och medelstora svenska städer. Norywe leds av Ramon Mazumdar som tidigare har haft en central roll på Remax. Företaget planerar att göra en börsnotering, via ett omvänt förvärv.

 

Det ska bli spännande att se hur företaget utvecklas, det är ett nytt fastighetsbolag som precis har inlett sin resa. 

Continue reading ...
 
 

Nyemission & Börsnotering


Aktuell information om aktier, investeringar, nyemissioner och börsnoteringar.