Browsing Archive: February, 2013

Teckna aktier i Gotland Oil

Posted by Redaktionen on Monday, February 25, 2013, In : Nyemission 

Nu blir det möjligt att teckna aktier i Gotland Oil. Oljeproduktionen på Gotland lades ner på 1990-talet när priset på olja var 10-20 dollar fatet. Idag kostar olja runt 100 dollar, vilket gör att kalkylen ser helt annorlunda ut. Företaget Gotland Oil AB har skaffat sig licenser att prospektera efter det svarta guldet på ön och gör nu en nyemission inför en kommande notering. Här finns villkoren för nyemissionen i Gotland Oil inklusive memorandum och anmälningssedel.

 

Det ska bli...
Continue reading ...
 

Emotra gör en nyemission - Teckningssedel

Posted by Redaktionen on Friday, February 22, 2013, In : Nyemission 
Emotra gör en nyemission, teckningssedel går att skicka in från den 25 februari.

Emotra är ett medicintekniskt företag baserat i Linköping. De har genom forskning hittat en lösning på den psykiatriska vårdens svåraste utmaning, att fastställa deprimerade patienters självmordsbenägenhet. Emotra har ett färdigutvecklat och kliniskt väldokumenterat test och produktsystem.


Exakta villkor och anmälningssedel har i skrivande stund ännu inte presenterats. Men teckningstiden startar de...
Continue reading ...
 

Mårten Andersson som entreprenör och riskkapitalist

Posted by Redaktionen on Sunday, February 17, 2013, In : Personer 
Tidningen Resume har denna helg en bra artikel om Mårten Andersson, känd som stand up-artist och allt mer av en entreprenör. Han har även blivit riskkapitalist med Mats Jäderberg, Axel Eriksson och Emelie Fågelstedt i sitt nätverk. Några av de investeringar han har gjort är Videofyme och långfilmsprojektet "The stranger inside". Kärnan i hans verksamhet är bolaget Knakelibrak Produktion.


Continue reading ...
 

Löwengrip Invest AB investerar i smyckesföretag

Posted by Redaktionen on Friday, February 15, 2013, In : Nyemission 
Löwengrip Invest AB har investerat 250.000 kr i smyckesföretaget VJ Since 1890 som är noterat på Aktietorget. Nyheten kommer efter att Isabella Löwengrip och VJ Since 1890 tidigare meddelat att de fördjupar sitt samarbete. I samband med investeringen skriver VJ att Isabellas framtida uppgifter inom koncernen kommer att vara, konceptutveckling, försäljning samt public relations och marknadsföring av bolaget.


Continue reading ...
 

Arc Aroma Pure mot nyemission av aktier

Posted by Redaktionen on Saturday, February 9, 2013, In : Nyemission 
Arc Aroma Pure ska göra en nyemission av aktier och notera sig på Aktietorget. Företaget utvecklar en skalbar förbehandlingslinje avsedd för biogasanläggningar. Denna förbehandlingslinje har enligt bolagets tester potential att väsentligt effektivisera produktionen av biogas och därmed minska utsläppen av växthusgaser.

Företagets anställda kommer då behöva att tänka på insiderlagen, vilken kan vara en viss omställning.

Continue reading ...
 
 

Nyemission & Börsnotering


Aktuell information om aktier, investeringar, nyemissioner och börsnoteringar.