Browsing Archive: November, 2022

Ett samtal mellan Zeptagram och Telos

Posted by Redaktionen Direkt on Friday, November 18, 2022, In : Notering 

Ett samtal mellan Zeptagrams vd Christina Löwenström och Telos Foundations The Big Gooey. Zeptagram låter vem som helst investera i musikrättigheter, där man erbjuder allt från helt nya artister till stora megastjärnor. Just nu gör Zeptagram en IPO med traditionella aktier.


Continue reading ...
 

Better Globe ska börsnoteras

Posted by Redaktionen on Tuesday, November 15, 2022, In : Notering 
Better Globe ska börsnotera sina aktier under företagsnamnet Tree Partner Solutions AB. Företaget som har lånat enorma summor pengar för att plantera träd i Afrika säger att de har fått problem och därför måste konvertera alla lån till aktier och sedan vänta tre år på att börsnotera dem. Det finns en stor riks att detta kommer bli kontroversiellt och således svårt att förverkliga, speciellt börsnoteringen.
Continue reading ...
 

Volkswagen verkar vara en bra elbil

Posted by Redaktionen on Friday, November 4, 2022,
Volkswagen verkar göra riktigt bra elbilar. Har provkört VW ID.3 och VW ID.4 med mycket bra resultat. Pratat med några som redan äger och de har också bara gott att säga. Har hittills bara kört traditionell bil, men vid nästa nya bil så tar jag steget. Kommer inom kort att få parkeringsplats med laddkontakt så det förenklar det hela. Om nu bara elpriset kan komma tillbaka till lite rimligare nivåer så blir det ännu bättre.
Continue reading ...
 

ANTCO Investment Group investerar i blockchain-företaget Vorto

Posted by Redaktionen on Friday, November 4, 2022, In : Aktier 
ANTCO Investment Group är ett investmentbolag som har planer på att notera sina aktier. Nu har företaget precis investerat i blockchain gaming-företaget Vorto. Även om det är en svacka inom crypto i största allmänhet så fortsätter gaming-vertikalen inom crypto att växa och stora pengar investeras. Vorto Gaming verkar utveckla både egna spel och en plattform där olika företag kan driva sina spel på. Någon form av Steam för blockchain-spel, men där plattformen även står för...
Continue reading ...
 
 

Nyemission & Börsnotering


Aktuell information om aktier, investeringar, nyemissioner och börsnoteringar.